جوک های غضنفر ، سرگرمی داغ داغ ، طنز آبان 89، سرگرمی آبان 89، طالع بینی ازدواج ، جوک جدید آبان 89 ، اس ام اس مرکز جکستان سهیلا www.juk.parsiblog.com
شاید ثمره کلام دلنشین را که امروز بر زبان می آورید فردا بچشیدمهاتما گاندی
تو فقط امروز زنده نیستی فکر آینده هم باشمارسل آشار
فقط امروزدراختیارتوست برخیزوبرای کارآماده باش وازهیچ چیزبیم نداشته باشتوماس رکمس
آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده نمایدشوپنهاور
جوک های غضنفر ، سرگرمی داغ داغ ، طنز آبان 89، سرگرمی آبان 89، طالع بینی ازدواج ، جوک جدید آبان 89 ، اس ام اس مرکز جکستان سهیلا www.juk.parsiblog.com
کار فردا را امروز برنامه ریزی کنیداستیون کاوی
بهترین ذخیره فردا کار نیک امروز است
امروز تو به دیروز مبدل می شود اما ممکن است فردای تو امروز نشودتوماس ادیسون
هرگز وقتت را با کسی که حاضر نیست وقتش را با تو بگذراند نگذرانگابریل گارسیا مارکز
تنها سرمایه گرانبها وقت است و اگر رفت دیگر بر نمی گرددساموئل اسمایلز
همه از تنگی وقت می نالند و باز تا جایی که می توانند وقت خود را تلف می کنندآندره موروا
جوک های غضنفر ، سرگرمی داغ داغ ، طنز آبان 89، سرگرمی آبان 89، طالع بینی ازدواج ، جوک جدید آبان 89 ، اس ام اس مرکز جکستان سهیلا www.juk.parsiblog.com
اتلاف وقت گرانبهاترین خرج هاستبالزاک
گاه یک لبخند ، یک جمله کوتاه ، یک خط و یا یک نگاه می تواند بهترین هدیه باشددالی
اگر یادبگیرید که به مشکلات خود بخندیدپس همیشه چیزی دارید که به آن بخندید لین کارول
در هر ملت چراغی است که به عموم افراد نور می دهد و آن معلم استویکتور هوگو
آن چه نمی دانی از علما فراگیر و آن چه می دانی به مردم بیاموزلقمان حکیم
معلم نفس خود و شاگرد وجدان خویش باشدابوعلی سینا
جوک های غضنفر ، سرگرمی داغ داغ ، طنز آبان 89، سرگرمی آبان 89، طالع بینی ازدواج ، جوک جدید آبان 89 ، اس ام اس مرکز جکستان سهیلا www.juk.parsiblog.com
ثروت حقیقی علم و تقواستامام سجاد ( ع )
علم و معرفت بدون اراده قوی مانند درخت بی بار است
دنیا به همت جوانان و تجربه پیران اداره می شودنظام وفا
دنیا گلی است که گلبرگهایش خیالی و خارهایش حقیقی استکارمن سیلوا
هرچه از دنیا کمتر انتظار داشته باشی کمتر گرفتار یاس و ناامیدی می شویدیوژن
SAP در برابر اوراکل تعظیم میکند؟
جنگ بر سر نقض قوانین کپیرایت در سالهای اخیر به یکی از جنجالیترین مسائل دنیای تکنولوژی و فعالان آن تبدیل شده است.
در واقع این روزها شنیدن اخبار مختلف و برگزاری دادگاهها در این زمینه دیگر چندان تازگی ندارد. در این میان اما وقتی این جنگ بین دو شرکت بزرگ آن هم در یک حوزه رقابتی مانند نرمافزار باشد، موضوع کمی فرق میکند و حتی میتواند بازار جهانی نرمافزار را هم تحت تاثیر خودش قرار بدهد.
درست به همین دلیل هم هست که در روزهای اخیر خبر مربوط به برگزاری آخرین دادگاه دو شرکت Oracle و SAP به یکی از پربینندهترین اخبار حوزه تکنولوژی تبدیل شده است.
این دادرسی که بیش از دو سال طول کشیده است، حالا به نفع شرکت Oracle و با حکم پرداخت غرامت سنگینی از طرف SAP به پایان رسیده است.
روز سه شنبه هفته گذشته دادگاه فدرال اوکلند بابت نقض قوانین کپی رایت، SAP را به پرداخت 3/1 میلیارد دلار جریمه به Oracle محکوم کرد؛ جریمهای سنگین که گویا بیشترین مبلغ جریمه بابت نقض کپی رایت نرمافزار تا حالا بوده است و به این دلیل تعجب بسیاری از حقوقدانان و کارشناسان را برانگیخته است.
ریشه اختلاف
در واقع همه این درگیریهای قانونی مربوط به انجام یک خرید از طرف شرکت SAP بوده است. این شرکت در سال 2005 شرکتی به نام TomorrowNow را خرید تا علاوه بر سود بیشتر، بخشی از مشتریان رقیب خود یعنی شرکت Oracle را به خودش جذب کند.
شرکت TomorrowNow در واقع یک شرکت ارائه کننده خدمات پشتیبانی نرمافزار است که زمانی کار پشتیبانی بعضی از محصولات شرکت Oracle را انجام میداد. SAP با خرید این شرکت قصد داشت به نوعی بعضی از مشتریان شرکت رقیب را برباید، در حالی که شاید فکرش را هم نمیکرد زمانی مجبور باشد غرامت سنگینی برای این کار بپردازد.
به این ترتیب شرکت Oracle در ماه مه سال 2007 اولین شکایتش از SAP را به دادگاه فدرال برد. در واقع Oracle از SAP به دلیل دانلود غیرقانونی نرمافزارش توسط شرکت TomorrowNow شکایت کرد. این شکایت اما در دادگاههای مختلف بررسی شده و حالا به یک دادرسی حساس و طولانی تبدیل شده است تا در نهایت در دادگاه آخر به نفع شرکت Oracle تمام شود.
جریمهای سنگین در حوزه نرمافزار
جنجالیترین جنگ قانونی بین دو غول نرمافزاری جهان روز سه شنبه گذشته با یک رای عجیب پایان گرفت. این رای شرکت SAP را به پرداخت سنگینترین جریمه نقدی در زمینه نقض قوانین کپی رایت در حوزه نرمافزار محکوم کرد. این جریمه 3/1 میلیارد دلاری بعد از یک روز تعویق برای شور، به تایید هشت قاضی حاضر در این دادگاه رسید و در واقع این دو شرکت آخرین دفاع و عرایض خودشان را در روز دوشنبه گذشته انجام دادند.
در نهایت اما «سافرا کاتز» یکی از روسای شرکت Oracle در مورد این رای گفت: «این جریمه بزرگترین جریمه نقدی در این حوزه است». سخنگوی SAP اما از این رای ناراضی است و این تصمیم را نا امیدکننده میداند. او در این مورد گفته است: «در صورت لزوم ما برای این رای درخواست تجدید نظر و فرجام خواهی میکنیم».
این جریمه سنگین در واقع بعد از جریمه 67/1 میلیارد دلاری که سال گذشته میلادی در دادگاه دیگری در زمینه نقض قوانین کپی رایت در حوزه نرمافزار صادر شده بود، بیشترین مبلغ جریمه در این حوزه است. شرکت Abbott Laboratorieds که شرکتی فعال در زمینه دیتابیس است در سال 2009 به دلیل نقض قوانین کپیرایت در حوزه نرمافزار به پرداخت جریمه 67/1 میلیارد دلاری محکوم شد و در مقابل این شرکت درخواست تجدید نظر و فرجام خواهی کرد.
«کلبی اسپرینگر» یکی از وکلای متخصص در پروندههای حقوق معنوی معتقد است که این جریمه واقعا تعجب برانگیز است. او میگوید: «چنین جریمهای در دوره کاری من بیسابقه بوده است و این مبلغ نجومی تنها میتواند نتیجه یک دادرسی اشتباه باشد».
این در حالی است که این جریمه بعد از یک دادرسی چهار هفتهای برای محاسبه مبلغ جریمه تعیین شده و در واقع نقطه پایانی برای شکایتی است که شرکت Oracle از سال 2007 آن را پیگیری میکند تا در نهایت SAP را مجبور به متوقف کردن فعالیت تجاری شرکت زیر مجموعه خودش؛ یعنی شرکت TomorrowNow کند.SAP مسوولیت عملکرد TomorrowNow را پذیرفته و در نهایت مشخص شده است که این شرکت 120 مورد تخلف از قوانین کپیرایت و مالکیت معنوی را انجام داده است. این دادرسی طولانی آنقدر برای این شرکتها به خصوص Oracle اهمیت داشته است که باعث حضور مسوولان بزرگ این شرکت مانند «لری الیسون» مدیرعامل آن و «بیل مک در موت» یکی از روسای شرکت SAP شده است.
سخنگوی SAP اما همچنان امیدوار است و میگوید: «این حکم میتواند نتیجه تاسف باری برای یک دادرسی طولانی و تاخیری باشد، اما ما هنوز امیدواریم تا بتوانیم این موضوع را به شکل بهتر و مناسبی حل کنیم».
جالب است بدانید که لری الیسون مدیر عامل Oracle حتی انتظار جریمه سنگینتری را هم داشته و قبلا گفته است که SAP باید 4 میلیارد دلار جریمه بپردازد! «پاول مایر» کارشناس آسیبهای شرکت Oracle هم اعلام کرده بود که بر اساس محاسبات او SAP باید به پرداخت جریمه 7/1 میلیارد دلاری محکوم میشد.
این در حالی است که «استفان کلارک» کارشناس آسیبهای شرکت SAP قبلا گفته بود که مبلغ این جریمه نباید از 6/40 میلیون دلار بیشتر باشد.
این کارشناسان اما دستمزدهای قابل توجهی هم بابت محاسبه این مبلغ دریافت کردهاند. استفان کلارک برای این کار 14 میلیون دلار از شرکت SAP گرفته است؛ در حالی که دستمزد پاول مایر برای این کار 10 میلیون دلار کمتر و برابر 4 میلیون دلار بوده است.
عذرخواهی رسمی SAP
برخی از کارشناسان معتقدند که برخورد شرکت Oracle با این موضوع کمی خصمانه بوده است، در حالی که مقامات شرکت SAP این اتهام را پذیرفته و حتی به خاطر آن بهطور رسمی هم عذرخواهی کردهاند. ماجرای این عذرخواهی به یکی از دادگاههایی که برای رسیدگی به این پرونده برگزار شده بود، برمیگردد. در این دادگاه «دیوید بوئیس» وکیل شرکت Oracle که در مقابل «بیل مک درموت» یکی از روسای شرکت SAP قرار گرفته بود، ناگهان گفت: «آیا شرکت SAP تا حالا در طول دادگاههای برگزار شده به خاطر این کار غیرقانونی از Oracle عذرخواهی کرده است؟ آیا شما میخواهید حالا این کار را انجام بدهید!؟» مک درموت در مقابل تنها گفت: «من از Oracle عذرخواهی میکنم!»
این عذرخواهی از نظر بعضی از کارشناسان امور مدیریتی اتفاق بسیار ناخوشایندی برای یک شرکت بزرگ و معتبر مانند SAP است و میتواند تاثیر چشمگیری بر بازار و کاربران و مشتریان آن داشته باشد. با این همه اما این عذرخواهی هیچ تاثیری بر خشم مقامات Oracle و شکایت آنها نداشت.
آسیبهای احتمالی
در حالی که بسیاری از کارشناسان این روزها به مبلغ این جریمه سنگین و تصمیمگیریهای آینده این دو شرکت بزرگ برای مواجهه با این مشکل میاندیشند، حالا بعضی دیگر از کارشناسان به تاثیری که این اتفاق بر بازار جهانی نرمافزار و مشتریان این دو شرکت میگذارد فکر میکنند.
این در حالی است که نمیتوان مبلغی را که هر دو شرکت برای برنده شدن در این دادگاهها هزینه کردهاند، نادیده گرفت. آمار نشان میدهد حجم داراییهای شرکت SAP تا پایان ماه سپتامبر گذشته برابر 86/3 میلیارد دلار بوده است که این میزان نسبت به سال گذشته میلادی کاهش قابل توجهی داشته است.
یوزر پسورد جدید آنتی ویروس nod32 آپدیت 2 تیر 89
Username: TRIAL-32504588
Password: c5hsp7usa3
Username: EAV-29942783
Password: 76nab8jp72
Username: EAV-29820844
Password: hbnsxu5675
Username: EAV-29820848
Password: atvrmcpr27
Username: EAV-29820855
Password: rpj38dcr87
Username: EAV-29818337
Password: fasdfbv4cj
Username: EAV-29818339
Password: nxsab68sdd
Username: EAV-29818341
Password: ums662hfe8
قسمت سوم نگارش طرح درس
آموزشی :: چطور کودکان را به مطالعه علاقهمند کنیم؟
آیا آنفلوآنزای خوکی قابل درمان است؟
تربیت زیبایی شناختی4
انواع آسیبهای اجتماعی
آیا انتقال ویروس آنفلوآنزای خوکی به سادگی انجام می شود؟
Quake-stunned Haitians pile bodies by fallen homes
ترور استاد دکتر مسعود علی محمدی
راههای مبارزه و پیشگیری آنفلونزای خوکی
عوامل آرامش روانی زن از دیدگاه قران
توییتر: کلی پول در بانک داریم
با وجود رشد قابل توجه توییتر، این سایت وبلاگنویسی خرد هنوز هم درآمدساز نیست. اوان ویلیامز، (Evan Williams) بنیانگذار این شرکت که هماکنون سمت مدیرعاملی آن را به عهده دارد، بارها و بارها با اعتماد به نفس بسیار اعلام کرده که عدم درآمدسازی توییتر مسالهای را برای این شرکت ایجاد نمیکند.
ویلیامز قبل از توییتر چند شرکت دیگر را نیز تاسیس کرده که Blogger یکی از آنهاست که در نهایت به گوگل فروخته شد، اما درسی که وی از کل تجربیاتش گرفته، این است: “کاری را انجام دهید که جای آن در جهان خالی است،”.او میگوید: وقتی به من میگویند شکست خواهی خورد، تازه انگیزه پیدا میکنم. از آن زمانی که توییتر توانست توجه کاربران آنلاین را به خود جلب کند، عدهای به فکر این بودند که این سرویس چگونه درآمدزایی خواهد کرد. آنها معتقد بودند که اگر یک سرویس منبع درآمد نداشته باشد، دیر یا زود از بین خواهد رفت. درآغاز همه به فکر کسب درآمد توییتر از راه نمایش تبلیغات بودند، اما مدیران توییتر اعلام کردند قصد ندارند با نمایش تبلیغات موجب رنجش خاطر کاربران را فراهم کنند و به هیچ وجه حاضر به کسب درآمد از این راه نیستند. چند صباحی گذشت و توییتر موفق شد با بستن قرارداد با بینگ و گوگل برای نمایش توییتها در نتایج جستوجو، درآمد خوبی کسب کند، اما ظاهرا این درآمد کافی نبوده است.بعد از جذب 100 میلیون دلار سرمایه از جانب سرمایهگذاران در سپتامبر گذشته، ویلیامز هنوز هم در پی تعریف مدل درآمدسازی خاصی برای شرکتش نیست و میگوید که “بیشتر در پی ایجاد ارزش است”. بهطور مثال فهرست توییتر به کاربران امکان میدهد که آدرس دوستان خود را بهصورت خصوصی یا عمومی منتشر کنند. همچنین میتوانند نویسندههای مورد علاقهشان را برحسب موضوع فهرستبندی کنند و سپس این فهرستها را در اختیار دیگران قرار دهند تا آنها نیز به این نویسندگان دسترسی پیدا کنند. گفته میشود جک دورسی، آیزاک استون و اوان ویلیامز در سال 2006 میلادی با دو هدف اصلی اقدام به راهاندازی شبکه توییتر کردند:
1- ایجاد روش ارزانتر و آسانتر برای فرستادن پیامک به تعداد زیادی از افراد به منظور استفاده در تبلیغات، ارتباطات اجتماعی و در کنار آن تشویق به استفاده بیشتر از سرویس پیامک و در نتیجه درآمدزایی برای شرکتهای ارتباطاتی
2- استفاده از فرهنگ دنبال کردن دیوانهوار افراد معروف به منظور جلب توجه تبلیغاتچیهای هالیوودی
شاید همین دو دلیل است که باعث شده بنیانگذاران توییتر هنوز به فکر درآمدزایی برای این شرکت نیفتادهاند.
توییتر کلی پول در بانک دارد
حال اوان ویلیامز اعلام کرده که به رغم گزارشهایی مبنی بر افزایش سرمایهگذاری توییتر، این شرکت هیچ تصمیمی برای سرمایهگذاری ندارد. وی روز چهارشنبه گذشته در نشست وب 2 در حضور فعالان صنعت در سانفرانسیسکو اعلام کرد که توییتر کلی پول در بانک دارد. وی همچنین گفت که تلاشهای اولیه این شرکت برای درآمدزایی از طریق تبلیغات بیش از پیشبینیها جواب داده و درآمد بسیاری را برای این شرکت وبلاگنویسی خرد به ارمغان آورده است. این در حالی است که توییتر قبل از این گزارش داده بود که میخواهد با افزایش میزان سرمایهگذاری، ارزش آن را به 3 میلیارد دلار برساند. بر همین اساس DST Globe، شرکت سرمایهگذاری روسی در صنعت فناوری تمامی تلاش خود را کرد تا یکهتاز این سرمایهگذاری شود که این امر بیش از 100 میلیون دلار برای آن آب میخورد.گزارشهای تک کرانچ نیز حاکی است که چندین شرکت نیز برای سرمایهگذاری در توییتر اعلام آمادگی کردهاند، اما سخنگوی توییتر این گزارشها را شایعاتی بیش ندانسته است. گفتنی است که توییتر در سال گذشته 100 میلیون دلار سرمایهاش را افزایش داد و ارزش خود را از مرز یک میلیارد دلار گذراند.
توییتر به فیسبوک چشم دارد
اوان ویلیامز در این مراسم اعلام کرد که این شرکت در حال مذاکره با فیسبوک، شبکه اجتماعی شماره یک جهان است تا همکاری تنگاتنگی با هم داشته باشند. وی اظهار ناامیدی کرد که فیسبوک یکسری خدمات را ارایه میدهد که جای مانور برای توییتر ندارد. وی افزود: ما به دنبال راهی بودیم که با فیسبوک تعامل داشته باشیم، اما هر چقدر بیشتر دنبال آن میگردیم، کمتر آن را مییابیم.وی عنوان کرد که توییتر قصد دوستی با فیسبوک را دارد، اما این ستارههای محبوب اینترنتی امکان هیچ تعاملی را برای انجام کار مشترک ندارند. وی گفت: هدف ما این است که کاربرانمان را مجاب کنیم تجربه استفاده از توییتر بهتر از فیسبوک است، البته موقعیت آنها را درک میکنم، زیرا کاربران فیسبوک این شبکه اجتماعی را به عنوان یکی از داراییهای اساسیشان فرض میکنند.
آخرین آمار از توییتر
تعداد کاربران توییتر هماکنون 175 میلیون نفر گزارش شده است. پیشبینی میشود روزانه 370 هزار نفر کاربر جدید به تعداد مشترکان توییتر افزوده شود. تعداد کاربران توییتر تا پایان سال 2009، نزدیک به 58 میلیون نفر گزارش شده و انتظار میرود اگر تعداد مشترکان این میکروبلاگ به این شکل افزایش یابد توان رقابت با فیسبوک را داشته باشد.
www.juk.parsiblog.com اس ام اس تبریک روز تولد
روزی که، تو اومدی روی زمین
یه فرشته کم شد از آسمونا
مثل گل شکفتی بین آدما
گل سر سبد بودی بین اونا
تولدت مبارک عزیزم
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
تولد تو تولد من است
من تمام طول سال بیدار مانده ام
که مبادا روز تولد تو تمام شود
و من در خواب بمانم
و نتوانم به تو بگویم
تولدمان مبارک !؟
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
www.juk.parsiblog.com اس ام اس تبریک روز تولد
روز میلاد توست و من همچنان در آرزوی لحظه ای هستم که دستانت را بگیرم در چشمانت خیره شوم
تو را در آغوشم بفشارم و با عشق بگویم تولدت مبارک
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
www.juk.parsiblog.com اس ام اس تبریک روز تولد
وجود زیبایت وارد به دنیا میشود
هدیه سالروزش این آوا میشود
عاشقی چون من بی پروا میشود
در شعر تولد غرق رویا میشود
اینگونه سالی دگر ازعمر تو آغاز میشود
تولدت مبارک
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
www.juk.parsiblog.com اس ام اس تبریک روز تولد
میگویند آغاز نو شدن آغاز تازه شدن بهار است اما برای من روز میلاد تو سر آغاز فصلی دگر از زندگیست تولدت مبارک
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
www.juk.parsiblog.com اس ام اس تبریک روز تولد
باز کن پنجرهها را که نسیم
روز میلاد اقاقی ها را
جشن میگیرد
و بهار
روی هر شاخه کنار هر برگ
شمع روشن کرده است
لمس بودنت مبارک
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
www.juk.parsiblog.com اس ام اس تبریک روز تولد
با من باشی دوست دارم
تنها باشی دوست دارم
امروز روز میلادته
هرجا باشی دوست دارم
تولدت مبارک
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
تولیدکنندگان برتر بازار جهانی موبایل معرفی شدند
هیچ چیز غیر ممکن نیست. در واقع بهتر است بگوییم هیچ چیز قابل پیشبینی نیست؛ این موضوع هیچ استثنایی هم ندارد. درست به همین دلیل است که ممکن است همان شرکتی که تا دیروز رویای برترین بودن در بازارهای جهانی را در ذهن داشته، امروز یکی از همان برترینها باشد. بهترین نمونه در این مورد اتفاقی است که به تازگی برای شرکت بزرگ و پرطرفدار Apple افتاده است.
این شرکت با وجود تولید و عرضه یکی از بهترین و جنجالیترین محصولات در بازار گوشیهای موبایل و فروش قابل توجه iPhone در بازار کشورهای مختلف، تا همین چند وقت پیش هنوز به جمع برترین تولیدکنندگان بازار جهانی گوشیهای موبایل راه پیدا نکرده بود. بسیاری از کارشناسان معتقد بودند که این موضوع به دلیل تمرکز Apple بر سلیقه کاربران حرفهای و بازار کشورهای توسعه یافته و پیشرفته اتفاق افتاده است. با این همه اما بالاخره اتفاقی که پیشبینی آن را بسیاری از تحلیلگران و فعالان بازار موبایل کرده بودند، افتاد و Apple به جمع پنج تولید کننده برتر بازار جهانی موبایل پیوست.
آخرین گزارش موسسه تحقیقاتی IDC از بازار جهانی موبایل هم این موضوع را تایید میکند. بر اساس این گزارش بازار جهانی گوشیهای موبایل در فصل سوم امسال رشد 6/14 درصدی را تجربه کرده است. این رشد در واقع برای چهارمین فصل متوالی در این بازار اتفاق افتاده است تا به این ترتیب بازار موبایل چهارمین فصل متوالی با درصد رشد دو رقمی را بگذراند.
موبایلهای هوشمندبا بیشترین رشد
البته نباید تاثیر چشمگیر رشد سریع و فروش خوب موبایلهای هوشمند را در این زمینه نادیده گرفت. بهطور کلی اما گزارشهای IDC نشان میدهند که در فصل سوم سال 2010 چیزی برابر 5/340 میلیون دستگاه گوشی موبایل به سرتاسر جهان صادر شده، در حالی که این رقم برای همین زمان در سال 2009 برابر 1/297 میلیون دستگاه بوده است.
بهترین نشانه برای تاثیر بازار موبایلهای هوشمند بر بازار جهانی موبایل شاید حضور شرکت Apple که صرفا تولیدکننده موبایلهای هوشمند است، در فهرست پنج تولیدکننده برتر بازار جهانی باشد. حالا Apple بالاتر از شرکت RIM به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان موبایل در دنیا در فهرست برترینها قرار گرفته است. جالب است بدانید که این دو شرکت که در زمینه موبایلهای هوشمند فعالیت میکنند در این فصل بیشترین رشد را در میان دیگر تولیدکنندگان برتر داشتهاند.
«وین رستیوو» یکی از کارشناسان موسسه IDC در این مورد میگوید: «ورود Apple به جمع پنج تولید کننده برتر موبایل دنیا در واقع اهمیت حضور تولیدکنندگان موبایلهای هوشمند در این بازار را افزایش میدهد. این در حالی است که در این فهرست تنها تولیدکنندگان موبایلهای هوشمند بیشترین رشد را در بازار داشتهاند»
این در حالی است که این دو شرکت موبایلهای هوشمند، محصولات مبتنی بر سیستم عامل آندرویید را تولید میکنند که این موضوع فشار زیادی را بر شرکت Nokia که رهبر بازار جهانی موبایل است، وارد میکند. این شرکت در واقع بیشترین نفوذش در بازار کشورهای در حال توسعه با محصولات قدیمی و ارزانقیمت است. با این حال اما Nokia برای حفظ جایگاهش در بازار جهانی و باقی ماندن در عرصه رقابت در ماههای اخیر تمرکز بیشتری بر طراحی و تولید موبایلهای هوشمند کرده است.
زوال تدریجی گوشیهای قدیمی
با این اوصاف کارشناسان معتقدند که بازار جهانی موبایل تا پایان سال 2014 با رشد موبایلهای هوشمند همراه شده و رشد میکند. رشد موبایلهای هوشمند هم در واقع به خاطر ارتقای سلیقه کاربران در ارتباطات روزمرهشان اتفاق میافتد.
در این میان بازار کشورهای آسیای پاسیفیک به عرصه رقابتی جدی برای تولیدکنندگان تبدیل شدهاند، اما همچنان Nokia در این بازار پیشرو است. این در حالی است که در بازار این کشورها محصولات نه چندان با کیفیت با برندهای ناشناخته هم سهم قابل توجهی را به خودشان اختصاص دادهاند. موبایلهای هوشمند اما در این بازار به تدریج جای خودشان را باز کرده و در میان کاربران آسیایی حسابی پر طرفدار شدهاند. در بازار ژاپن اما تولیدکنندگانی مانند Sharp، Panasonic، Fujitsu و NEC بیشترین سهم بازار را در اختیار دارند.
بازار کشورهای اروپای غربی هم به مدد حضور پر رنگ موبایلهای هوشمند همچنان در حال رشد است. در این بازار محصولاتی مانند iPhone 4 و محصولات آندروییدی شرکتهایی مانند HTC و Samsung بیشترین فروش را به خودشان اختصاص دادهاند. با این همه موبایلهای هوشمند تنها یک پنجم صادرات موبایل به این کشورها را در اختیار دارند.
بازار موبایل در ایالات متحده اما تقریبا بهطور مطلق در اختیار موبایلهای هوشمند است. در این میان محصولاتی مانند i، i Phone 4، BlackBerry T،T orch 9800، HTC EVO 4G، Motorola DROID و DROID2 بیشترین فروش بازار را در اختیار دارند. این در حالی است که پیشبینی میشود تا پایان سال موبایل هوشمند Galaxy شرکت Samsung هم دردسته پر فروشهای این بازار قرار بگیرد. در این میان موبایلهای قدیمیتر هم فروش کمی دارند و به تدریج از این بازار حذف میشوند. در بازار ایالات متحده موبایلهای مبتنی بر سیستم عامل آندرویید طرفداران بیشتری دارند. در کانادا موبایلهای آندروییدی ارزان قیمت مانند محصولات S، S amsung LG، Sony Ericsson و Motorola خریداران بیشتری دارند.
در بازار کشورهای آمریکای لاتین اما با وجود ادامه بحران اقتصادی، مقبولیت موبایلهای هوشمند در این بازار رشد بازار موبایل را در آن تضمین کرده است. محصولات شرکتهایی مانندAlcatel ، ZTE و Huawei در این بازار طرفداران بیشتری دارند. این شرکتها حتی سهم بازار را در این کشورها از Nokia هم ربودهاند.
بهطور کلی اما بازار جهانی گوشیهای موبایل در فصل سوم سال 2010 رشد خوبی را تجربه کرده است و رقابت را در میان برترین تولیدکنندگان جهانی به شکل جدیتری درآورده است. به این ترتیب عملکرد هر کدام از این تولیدکنندگان را در زیر میخوانید:
Nokia: این شرکت هنوز هم برترین تولیدکننده بازار جهانی موبایل است، اما رشد سالانه صادرات جهانی آن در این فصل به کمتر از 2 درصد رسیده است. فصل سوم در واقع اولین فصل حضور مدیر عامل جدید این شرکت است و میتواند ارزیابی خوبی از تاثیر حضور «استیو الوپ» به حساب بیاید. این شرکت در این فصل رشد 61 درصدی در میزان صادرات موبایلهای هوشمند داشته است، اما متوسط قیمت فروش این محصولات تا 136 یورو کاهش پیدا کرده است.
Samsung: این شرکت روند رشد جدیدی را در این فصل آغاز کرده است و در راستای آن 70 میلیون دستگاه موبایل را به سرتاسر دنیا صادر کرده است. این موج در واقع با خبر معرفی و عرضه محصول جدید این شرکت یعنی Galaxy S i9000 به راه افتاده است. این شرکت تصمیم دارد تا پایان سال 2010 موبایلهای هوشمند بیشتری را به بازار عرضه کند.
LG Electronics: این شرکت اما برخلاف رقبایش روزهای نه چندان خوبی را در فصل سوم سپری نکرده است. این تولید کننده کرهای در این فصل کاهش دو رقمی رشد سالانه در میزان صادراتش را تجربه کرده است. این در حالی است که مسوولان این شرکت از تصمیم برای تمرکز بیشتر بر بخش موبایلهای هوشمند خبر دادهاند. البته بعضی از کارشناسان این اتفاق را ناشی از تاثیر تغییر مدیر عامل این شرکت در فصل سوم میدانند.
Apple: یک تازه وارد جنجالی که بالاخره در این فصل در دسته برترین تولیدکنندگان بازار جهانی موبایل قرار گرفته است. این شرکت بزرگ توانست از سد شرکتهایی مانند RIM و Sony Ericsson بگذرد و در جایگاه چهارم بهترین تولیدکنندگان بازار جهانی قرار بگیرد. این شرکت در فصل سوم محصول پر طرفدار iPhone 4 خودش را بهطور همزمان در هفده کشور مختلف عرضه کرد.
RIM: این تولید کننده آمریکایی به دنبال موفقیت محصول Curve 8520 خودش در بازار توانست رکورد جدیدی را در میزان صادراتش به ثبت برساند. همچنین معرفی محصول جدید Torch این شرکت هم میتواند تضمینی برای ادامه روند رشد آن در بازار باشد.
Sony Ericsson: این شرکت با وجود آنکه در فصل سوم صادرات 4/10 میلیون دستگاهی را تجربه کرد، اما بالاخره از جمع پنج تولید کننده برتر جهانی بیرون افتاد. این شرکت از سال 2004 در این فهرست بود و حالا بعد از گذشت شش سال در رتبه ششم این فهرست قرار گرفته است.
تورنت چیست ؟
تورنت چیست ؟ ( torrent )
تورنت یک شبکه اشتراک گذاری فایل بین کاربران است. یعنی کاربران این شبکه فایل هایی رو که روی کامپیوترشون دارن، با کمک یک برنامه خاص بین بقیه کاربران به اشتراک میذارن. حالا شما میری و بعضی سایت ها مانند torrentz.com به شما این امکان رو میده که روی کامپیوتر های هزاران نفر در سراسر جهان جستجو کنید و از روی کامپیوترشون فایل هایی رو که خیلی جاها پیدا نمیشه دانلود کنید. توجه کنید که دانلود در این شبکه از طریق اتصال کاربران به یکدیگر صورت میگیرد و نه از طریق دانلود از روی یک سایت خاص.
می خواهم درباره تورنت بیشتر بدانم؟
اکثر کسانی که با وب و دانلود سروکار دارند تورنت را می شناسند و اکثر کسانی که تورنت را می شناسند گهگاه تورنتهایی را دانلود می کنند اما تعداد کمی از کسانی که با وب سروکار دارند می دانند که تورنت حقیقتاً چیست. (تورنت(torrent)
عده ای فکر می کنند که تورنت در واقع سروری برای دانلود است و نکته جالب تر اینجاست که در اینترنت هم اطلاعات ناقصی در مورد تورنت وجود دارد. یعنی بیشتر سایت هایی که در مورد تورنت مقداری می نویسند تنها توضیح می دهند که چگونه باید تورنتها را دانلود کرد.
اما تورنت torrnet در حقیت ابتکاری بسیار جالب در طراحی پروتکل است.
پروتکل مجموعه ای از قوانین است که انتقال داده ها را امکان پذیر می سازد. تورنت یکی از چندین پروتکل مشهور و پراستفاده در سطح جهان است.
ساده ترین و تیپیک ترین متد دانلود این است که رایانه شما درخواستی برای سرور دانلود می فرستند و سرور شروع به فرستادن فایل برای رایانه شما می کند. هر چقدر فایل پرتقاضا تر باشد، سرعت فرستادن فایل نیز کاهش می یابد و معمولاً محدودیت های زیادی برای این نوع دانلود وجود دارد.
متد (روش) دیگر، متدی به نام peer-to-peer است. در این متد تعداد زیادی کامپیوتر فایلی را برای یک دیگر به اشتراک می گذارند. یعنی شما به کامپیوتر های دیگری وصل شده و فایل مورد نظر را از آنها درخواست می کنید. سرعت این روش از روش قبل بیشتر است. چراکه کامپیوتر های دیگر، کامپیوترهایی معمولی مثل کامپیوتر شما هستند و مسئله ترافیک دانلود در مورد آنها وجود ندارد و شما با وصل شدن به چندین کامپیوتر و تکه تکه کردن دانلود، از ترافیک و کمبود سرعت دانلود رهایی می یابید.
مشکل اصلی اینجاست که عده ای از افراد فایلهایی را که دانلود کرده اند را برای دیگران به اشتراک نمی گذارند و از آپلود کردن فایل دانلود شده اجتناب می کنند. به این افراد به اصطلاح leecher (متقلب) می گویند. از طرفی اگر فایل مورد نظر شما در کامپیوتر دیگری وجود نداشته باشد، دیگر نمی توانید به این روش پناه بیاورید. (بسیاری از برنامه های افزایش سرعت دانلود از این روش استفاده می کنند)
ادامه مطلب.../b>/strong>/font>
یکی از جالبترین اصطلاحاتی که اخیرا یاد گرفتم همین وب نامرئی یا invisible web بود که البته اسم دیگرش deep وب هست. صفحات اینترنتی ای که ما به طور عادی می بینیم، وب سطحی نام دارند. افراد قبل از هر مرجع دیگری از وب برای جستجوی تحقیقاتشان استفاده می کنند. اما موتورهای جستجو لزوما بهترین نتایج را نمایش نمی دهند. آنها اطلاعات مخفی یا عمیق موجود در اینترنت را نمایش نمی دهند.
* وب ژرف چیست؟
اصطلاح وب نامرئی یا وب “ژرف” به مخزن عظیمی از اطلاعات اطلاق می شود که موتورهای جستجو به آنها دسترسی مستقیم ندارند به طور مثال پایگاه داده کتابخانه های دانشگاهها، سایتهایی که برای مشاهده آنها نیاز به رمز عبور داریم و سایتهایی که به هر دلیل، موتورهای جستجو از فهرست بندی آنها، منع شده اند. بر خلاف صفحات قابل مشاهده (یعنی همین وبی که می توانید توسط موتورهای جستجو ببینید) اطلاعاتی در پایگاههای داده موجود است که اسپایدرها و رباتهای خزنده بدانها دسترسی ندارند.
بعنوان نمونه، اغلب مردم گوگل را بعنوان دارنده بزرگترین پایگاه داده جستجو تصور می کنند که حدودا ? بیلیون صفحه را فهرست بندی کرده است. این رقم بزرگ است ولی اگر وب مخفی را در نظر بگیریم باید این رقم را بایستی در ??? ضرب کنیم. بعلاوه گوگل فقط صفحات قابل جستجو را که حدودا ??? بیلیون است ذخیره کرده است ولی از رقم دقیق صفحات غیر قابل جستجو خبری نیست.
.::مرجع کد آهنگ::.
.::دریافت کد موزیک::.